fbpx
phone +30 210 8960144

Λάμπρος: Η ψαροταβέρνα του 1889 που συνεχίζει ακάθεκτη.

To noupou.gr σε ένα προσεγμένο άρθρο του για μας, θυμάται τα παιδικά χρόνια στη αυλή του Λάμπρος. “«Για ψάρι; Στον Λάμπρο θα πάμε, πού αλλού», θυμάμαι σαν να είναι χθες τους γονείς μου να προγραμματίζουν την οικογενειακή έξοδο της Κυριακής”, αναφέρει η αρθρογράφος Ράνια Αλευράγια τις Κυριακές με φρέσκο ψάρι στη Βουλιαγμένη. Το άρθρο μας ανοίγει την όρεξη με τη διάσημη σπιτική μελιτζανοσαλάτα μας, την αχινοσαλάτα με φρέσκους αχινούς και το σαγανάκι με τις γαρίδες ανάμεσα στο λιωμένο τυρί. Από το άρθρο δε θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στα φρέσκα ψάρια, τα οποία έρχονται στο πιάτο των πελατών μέσα από αποκλειστικές και πολυετείς συνεργασίες με έλληνες ψαράδες.

Ολοκληρώνοντας παραθέτουμε τα λόγια του κ. Λάμπρου: « Οι τάσεις και οι συνήθειες μπορεί να έχουν αλλάξει, αλλά ένα στοιχείο παραμένει σταθερά αδιαπραγμάτευτο: η υψηλή ποιότητα αυτού που προσφέρεις αποτελεί την παράμετρο εκείνη που προσδίδει προστιθέμενη αξία, κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη και σε καθιερώνει στην αγορά».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.